Urter til kaniner

Hilsen fra kontor-kaninerne

kanin webshop

Kære kanin-ven. Vi håber, at du finder lige det produkt, som får dig til at floppe om på siden af glæde.

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Urter til kaniner

Kaniner elsker krydderurter. Persille, kamille, basilikum. Der er masser af duft, g din kanins sanser vækkes til livs. Kaninbutikken har masser urter, som din kanin vil elsker. Urter kan både fås friske og tørrede begge er lige sunde. Og de tørrede urter kan være gode at have, da du kan opbevare dem i lang tid.

Udover urter så har vi også de urter, som kan kategoriseres som ukrudt. Ukrudt er simpelthen den rene sundhed for din kanin. Det skyldes, at ukrudt generelt har nogle sundhedsfremmende effekter. Derfor kan alle kaniner, også kaniner med sarte maver spise det. Brombærblade som du kan købe hos os, siges at have en gavmild effekt på mild diarre.

Mælkebøtter

Mælkebøtter er en stor favorit hos mange kaniner – både friske og tørrede. Derfor er det altid en god ide og have en pose tørrede mælkebøtter på lager. Mælkebøtter er gode for kaniner af flere grunde. Mange kaniner har problemer med at få nok vand, og her er mælkebøtter en fantastiske. De har nemlig en vanddrivende effekt. Mælkebøtter kan også have en afførende effekt, hvilket er godt mod hård mave.

kaninurter2

Urter til hø

Har du svært ved at få din kanin til at spise hø, Så er det altid en god ide og blande urter med din kanins hø. Det giver en variation, en ny duft og struktur i det, som du fodrer din kanin med. Det vækker din kanins interesse og sanser, og vil formodentligt få din kanin til at spise mere hø.

kanin urter