Kaninseng

Kaniner er vilde med os

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kaninseng

Der er intet mere hyggeligt end en hygge kaninseng. Så kan din kanin slappe af i blødt underlag ligesom at du slapper af på din sofa. Mange kaniner elsker de plysbløde senge til at putte dig i.

De fleste dyr kan lide et sted, de kan trække sig tilbage til og slappe af – og kaniner er ikke anderledes. Vores bløde, lækre senge giver din kanin et blødt og sikkert sted, de kan kalde deres, og vores udvalg af senge og kurve vil sikre, at de har en behagelig plads til at slappe af.

Der findes ikke mange kaninsenge på markedet, men hos Kaninbutikken kan du finde unikke kaninsenge – som du helt sikkert ikke har set andre steder. Vi har de fineste og blødeste senge, som din kanin vil forelske og falde i søvn i. Vi kan fremhæve vores plysseng, som er en favorit hos mange kaniner.

Vi gør vores bedste på at tilbyde et stort udvalg af produkter til kaniner. Vi har mange forskellige kategorier, når det kommer til kaninsenge.

Vi har en række specialdesignede senge til at give din kanin det højeste niveau af komfort. Uanset om det er en pelset eller plys seng, som din kanin kan kaste sig sammen i, en hule eller hytte, som de kan skjule sig i, så har vi noget til enhver smag.

En seng til at føle sig hjemme – lad din kanin komme til dig

Mange tror, at kaniner kan lide at blive løftet og løftet ud af deres bur, men dette er en stor misforståelse. De fleste kaniner kan ikke lide og blive løftet, kaniner er rovdyr, og derfor er det en del af deres naturlige instinkt, at de forbinder dette med at blive taget af et rovdyr. Det er helt imod kaninens natur at holdes langt over jorden, hvor den ikke kan kontrollere sine egne bevægelser og aktiviteter.

Når du tvinger hende til at blive holdt mod hendes vilje, forstærker du hendes instinktive opfattelse af, at du er et rovdyr, hvilket betyder, at din kanin vil angribe dig. Derfor er det vigtigt, at du lader din kanin have sit helle. At din kanin har et område med en kaninseng, hvor den kan slappe af, og hvor du ikke vader rundt. Du må ikke trænge ind på din kanins (indhegnede) område/helle og løfte din ud af sin kaninseng. Lad din kanin komme til dig.

kaninseng

Den bløde kaninseng

Du kender dem helt sikkert til katte og hunde, men der findes også nogle til kaniner. Hos kaninbutikken har vi udvidet sortimentet, så vi har mangeflere kaninsenge, end dem du har set i din traditionelle dyrehandel. Alle dem som vi sælger ved Kaninbutikken kan vaskes, hvilket er utrolig praktisk. Mange kaniner kan godt lide i langhårede kaninsenge, fordi at de kan slikke på dem

Kanin madrasser

Mange kaniner kan godt lide og ligge udstrakt. Nogle kaniner flopper om på siden, og så slapper de rigtig meget af. Her er Kaninbutikkens madrasser ideelle. De er korthårede, de kan vaskes og din kanin kan ligge langstrakt på dem. Vi har dem i flere farver.

Træ senge til kaniner

Måske du har set den fine dukkeseng fra IKEA? Den er lavet af træ, og dens størrelse passer perfekt til kaniner. Der er mange kaninejere, som har købt den til deres kanin. Deres kaniner ligger så sødt på et tæppe på sengen.

kaninseng