Kaninseng

Kaniner er vilde med os

Nyheder

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kaninseng

Der er intet mere hyggeligt end en hygge kaninseng. Så kan din kanin slappe af i blødt underlag ligesom at du slapper af på din sofa. Mange kaniner elsker de plysbløde senge til at putte dig i.

De fleste dyr kan lide et sted, de kan trække sig tilbage til og slappe af – og kaniner er ikke anderledes. Vores bløde, lækre senge giver din kanin et blødt og sikkert sted, de kan kalde deres, og vores udvalg af senge og kurve vil sikre, at de har en behagelig plads til at slappe af.

Vi har en række specialdesignede senge til at give din kanin det højeste niveau af komfort. Uanset om det er en pelset eller plys seng, som din kanin kan kaste sig sammen i, en hule eller hytte, som de kan skjule sig i, så har vi noget til enhver smag.

En seng til at føle sig hjemme – lad din kanin komme til dig

Mange tror, at kaniner kan lide at blive løftet og løftet ud af deres bur, men dette er en stor misforståelse. De fleste kaniner kan ikke lide og blive løftet, kaniner er rovdyr, og derfor er det en del af deres naturlige instinkt, at de forbinder dette med at blive taget af et rovdyr. Det er helt imod kaninens natur at holdes langt over jorden, hvor den ikke kan kontrollere sine egne bevægelser og aktiviteter.

Når du tvinger hende til at blive holdt mod hendes vilje, forstærker du hendes instinktive opfattelse af, at du er et rovdyr, hvilket betyder, at din kanin vil angribe dig. Derfor er det vigtigt, at du lader din kanin have sit helle. At din kanin har et område med en kaninseng, hvor den kan slappe af, og hvor du ikke vader rundt. Du må ikke trænge ind på din kanins (indhegnede) område/helle og løfte din ud af sin kaninseng. Lad din kanin komme til dig.

kaninseng