Kaninhus

Kaniner er vilde med os

Senest viste varer

Nyheder

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Hos Kaninbutikken har vi et stort udvalg af kaninhuse. Vi går op i, at vi har unikke produkter, og det gælder også, når det kommer til kaninhuse. Vi har de huse, som du måske ikke ser andre steder. Det er vigtigt, at din kanin har et hus, og som navnet også indikere, et hjem, hvor den kan søge tryghed.

Kaninhus

Hver kanin har brug for et kaninhus – et sted at kalde hjem, men hvordan skaber du som ejer det bedste kanin hjem? Hvor stor skal et hus være? Hvad er de bedste materialer? Hvis du vil have det bedste til din kanin, men du er ikke sikker på, hvad det er, eller hvor du kan få det, så vil du forhåbentlig finde det her hos Kaninbutikken.

Din kanin kan være modstandsdygtig over for din kærlighed, det kan skyldes, at din kanin  ikke føler sig tryg i dit hjem. Du kan hjælpe din kanin med at føle sig tryg ved at skabe et roligt, behageligt sted for den, hvor din kanin vil være beskyttet. Du har måske endda afsat et helt rum til din kanin – det er virkelig godt, fordi kaniner har brug for meget plads (noget som ofte misforstås med de små kaninbure, som sælges landet rundt). Dog skal du være opmærksom på, at din kanin ikke føler sig ensom, hvis den udelukkende er alene i rummet – så sørg for at åbne op, når du er hjemme. Vælg et område i dit hjem, der giver mulighed for daglig interaktion med menneskene i din husstand, men er stadig afsat nok til, at din kanin ikke føler sig bange for kaoset i det daglige liv.
Sørg for at holde det rum, din kanin bor i, har en behagelig temperatur. De fleste kaniner har brug for en stabil temperatur mellem 15,5 til 21,1 grader celsius. Noget højere eller lavere end dette interval kan vise sig dødeligt for din kanin. Hold din kanin og den kaninhus ude af direkte sollys.

Kaninhus og tålmodighed

Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed. Det er nøgleordet, når det kommer til at holde kaniner. Lad kaninen komme til dig. Det er KERNEN i at skabe en tryg relation til din kanin. Derfor er nu nødt til at vente til, at din kanin er klar. Når den er klar, så skal den nok komme ud af sit kaninhus og hen til dig. Skaber du et trygt grundlag, så vil det medføre et livslangt og tæt forhold til din kanin.

Kaninhus