Kaninhus

Kaniner er vilde med os

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kaninhus

Hver kanin har brug for et kaninhus – et sted at kalde hjem, men hvordan skaber du som ejer det bedste kanin hjem? Hvor stor skal et hus være? Hvad er de bedste materialer? Hvis du vil have det bedste til din kanin, men du er ikke sikker på, hvad det er, eller hvor du kan få det, så vil du forhåbentlig finde det her hos Kaninbutikken.

Din kanin kan være modstandsdygtig over for din kærlighed, det kan skyldes, at din kanin  ikke føler sig tryg i dit hjem. Du kan hjælpe din kanin med at føle sig tryg ved at skabe et roligt, behageligt sted for den, hvor din kanin vil være beskyttet. Du har måske endda afsat et helt rum til din kanin – det er virkelig godt, fordi kaniner har brug for meget plads (noget som ofte misforstås med de små kaninbure, som sælges landet rundt). Dog skal du være opmærksom på, at din kanin ikke føler sig ensom, hvis den udelukkende er alene i rummet – så sørg for at åbne op, når du er hjemme. Vælg et område i dit hjem, der giver mulighed for daglig interaktion med menneskene i din husstand, men er stadig afsat nok til, at din kanin ikke føler sig bange for kaoset i det daglige liv.
Sørg for at holde det rum, din kanin bor i, har en behagelig temperatur. De fleste kaniner har brug for en stabil temperatur mellem 15,5 til 21,1 grader celsius. Noget højere eller lavere end dette interval kan vise sig dødeligt for din kanin. Hold din kanin og den kaninhus ude af direkte sollys.

Kaninhus og tålmodighed

Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed. Det er nøgleordet, når det kommer til at holde kaniner. Lad kaninen komme til dig. Det er KERNEN i at skabe en tryg relation til din kanin. Derfor er nu nødt til at vente til, at din kanin er klar. Når den er klar, så skal den nok komme ud af sit kaninhus og hen til dig. Skaber du et trygt grundlag, så vil det medføre et livslangt og tæt forhold til din kanin.

Hvilket kaninhus er det rette for din kanin?

Kaniner elsker at have en hule eller et lille kaninhus, som de kan gemme sig væk i. Det er en del af deres naturlige instinkt at kunne gemme sig væk fra rovdyr. Kaninbutikken har et stortudvalg af kaninhuse, som din kanin kan putte inde i og føle sig tryk. Vi har kaninhuse i mange størrelser, farver og former.

Det kan være en stor beslutning og vælge det rette hus til din kanin. Det kan være, at du skal lære din kanin at kende, før du ved, hvilket hus der passer til den. Nogle kaniner kan godt lide og strække sig, og andre kaniner kan godt lide og putte dig sammen.

Nogle kaniner kan godt lide et blødt og langhåret skjul, som dekan slikke på. Det at slikke er noget, som kaniner bruger meget tid på. De slikker sig selv, og de slikker hinanden. Andre kan godt lide et korthåret skjul og gemme sig væk i.

Så er der et andet spørgsmål, hvilket kaninhus passer bedst ind i indretningen? Hvilket kaninhus er det fineste? Hos Kaninbutikken går vi op i, at vores kaninprodukter også er pæne. Mange frikaniners hjem er integreret i ejerens hjem, og derfor gør det jo ikke noget, at det også passer ind i hjemmet.

Kaninbutikken har mange forskellige kaninhuse. Vi har små fine huse, og vi har langhårede huler. Mange af vores produkter er originalt produceret til hunde og katte. Det skyldes, at kaniner ofte er en overset målgruppe. Der bliver produceret så mange flere produkter til hunde og katte, end der gør til kaniner. Derfor gør Kaninbutikken meget ud af, at udvide produktsortimentet til kaniner. Mange af produkterne til hunde og katte passer perfekt til kaniner. Alle vores produkter testet af kaniner, så vi sikrer, at det er kanin relevante produkter.

Kaninhus