Kanin toilet

Kaniner er vilde med os

Senest viste varer

Nyheder

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kanin toilet

Kanin toiletter er lidt en sjov og misforstået ting, hvilket sikkert hænger sammen med at kaninen er en af de mest misforståede kæledyr. Du kender sikkert de små trekantede toiletter, som man kan købe i dyrehandlen. Men disse toiletter er bestemt ikke skabt til alle kaniner – nok mere de aller mindste kaniner og ellers andre gnavere. Derfor sælger vi nogle lidt andre toiletter her hos Kaninbutikken – faktisk er det oprindeligt kattetoiletter, som faktum er at de burde hedde kanin toiletter, fordi alle kaninejere bruger dem. De små toiletter kan også gøre det sværere for kaniner er være renlige, fordi at de ikke rigtig føler sig tilpas i dem.

Kaniner er meget renlige dyr. De bruger meget af døgnets timer på at slikke sig rene og slikke på hinanden. Derfor hvis du har problemer med at din kanin ikke vil bruge sit toilet, så frygt ej, du skal bare lige hjælpe den på vej.

“Min kanin tisser udover dens toilet”

Det er der nogle, som bøvler med. det skyldes måske, at toilettet er for lille. Som vi skriver ovenfor, så er mange kanintoiletter er virkelig små. Et toilet skal da være stort nok til at man kan sidde afslappet på det? Det er Kaninbutikkens toiletter. Vores kan din kanin heller ikke vælte, hvilket mange oplever med større toiletter.

Efterlad en smule i kanin toilettet

Hvor er mit toilet? Det er faktisk hvad din kanin tænker. Mange kaninejere gør faktisk den fejl, men i rigtig god mening, at de rengør toilettet så godt, at kaninen ikke kan lugte, hvor toilettet er. Så drop rengøringmidler med dugt, og efterlad lidt fra det gamle toilet i det rengjorte toilet. Tisser din kanin et andet sted, så dup det med et stykke køkkenrulle og put det i toilettet.

Rengør grundigt hvor uheldene sker

I modsætning til ovenstående skal er det vigtigt, at du rengør meget grundigt, der hvor uheldene sker. Så der ikke er nogle lugte-rester, som får din kanin til at tro, at det faktisk er ved uheldet, at toilettet er.

Mindre plads

Hvis din kanin har adgang til flere store rum, når den er fritgående, kan du med fordel begrænse dens adgang. Du kan også sætte flere toiletbakker, en i hvert rum din kanin har adgang til eller flere i et rum.

Tricks til at rengøre et kanin toilet