Kanin madskåle

Hilsen fra kontor-kaninerne

kanin webshop

Kære kanin-ven. Vi håber, at du finder lige det produkt, som får dig til at floppe om på siden af glæde.

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Madskåle til kaniner

Kaninbutikken har fine og smarte madskåle til kaniner. Vi har madskåle i de rette størrelser, og nogle der er så fine at du helt sikkert ikke kan stå for dem.

Vi ser det som vores mission at tilbyde dig et stort udvalg af unikke produkter til kaniner. Produkter til kaniner bliver ofte overset til fordel for hunde og katte, men hos Kaninbutikken har vi specialiseret os i at finde et stort udvalg af produkter, som netop passer til kaniner.

Madskål

Kaninbutikken har flere fine skåle i keramik til kaniner. Alle vores skåle er lavet af keramik. Det skyldes, at det er et tungere materiale, som gør, at den ikke vælter rundt. Vi har keramik skåle i flere farver.

Mad bold

Du kan også vælge og fodre din kanin dens peller med en mad bold. Hermed aktiverer du din kanin – hvilket er super vigtigt. Kaniner er også vant til fra naturens side at skulle arbejde for maden. Kaninbutikken sælger en mad bold, som har nogle små huller. Din kanin skal skubbe og rulle med bolden, og så triller pellerne ud af bolden.

Frisk mål bold

Kaninbutikken har en lidt alternativ madskål – en form for gitter bold, som du kan fylde med frisk grønt. Dermed skal din kanin arbejde for at få maden ud.