Indendørs kanin løbegård

Hilsen fra kontor-kaninerne

kanin webshop

Kære kanin-ven. Vi håber, at du finder lige det produkt, som får dig til at floppe om på siden af glæde.

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Kaninbure eller kaninløbegårde?

Her hos Kaninbutikken synes vi, at vi mangler gode produkter til hjem for indendørs kaniner. Mange kaninbure er alt for små, og derfor har vi sat os for at finde gode produkter til indendørs kaniner. Med vores produkter kan kaniner have en løbegård eller indhegning, så de føler, at der er et område, som kun er deres. Det skaber tryghed. Derudover er det rart for kaninejere at have en indhegning eller gård, hvor din kanins ting er.

Kaninbure?

Det er egentlig et træls ord, men hvorfor er det det? Sandsynligvis fordi at det forbindes med for små bure til kaniner. Kanin indhegninger eller kanin løbegårde kunne vi også kalde dem. Vi kender løbegårde til udenfor, men Kaninbutikkens løbegårde eller indhegninger er også beregnet til indenfor. De kan bruges indenfor til at indramme indendørs kaniners hjem. Man kan enten lade dem stå åbent hele tiden eller åbne dem, når din kanin skal ud og løbe.

Vi har hørt fra mange kaninejere, som har kaniner indenfor, at man mangler et alternativ til de meget små kaninbure. Om du har et fritgående kanin, eller en kanin som er fritgående i hele huset dele af dagen, så er Kaninbutikkens løbegårde gode til at indramme din kanins hjem. Kaniner har nemlig brug for at vide, og det gælder særligt hvis din kanin netop er flyttet ind, at din kanin har et sted, som kun er hans/hendes. Dermed ved din kanin, at den kan søge tryghed et sted. Det er vigtigt for kaniner, og det er en del af deres naturlige instinkt, da de er byttedyr. Af samme grund er kaniner meget territoriale omkring deres løbegårde. Derfor er det vigtigt, at du ikke løfte din kanin ud af dens “område”eller løbegård eller bevæger dig rundt på det område. Det bidrager nemlig til, at din kanin ikke føler dig tryg, derudover vil din kanin måske forsvare sig og bide dig.

Indendørs løbegård

En indendørs løbegård til din kanin er perfekt til at indramme din kanins hjem. Det er en anden form for kaninbur, da løbegården er større. Samtidig indrammer den stadig din kanins hjem. Hermed har din kanin et sted, som er dens eget. Og du har et sted, hvor din kanin kan svine løs og have alle sine ting. Kanin toilet, kaninhule, hø og så videre.

Mange kender kanin løbegården som et produkt, der udelukkende er beregnet til udendørs brug. Men produktet er også perfekt til indendørs brug.

Om løbegården er åben hele døgnet eller lukket i nogle perioder, så er det godt, at din kanin har et indrammet sted, som kun er dens. Kaniner er nemlig meget territoriale dyr, og derfor har de brug for et sted, som kun er deres. Derfor vil nogle kaninejere opleve, at deres kaniner er aggressive, når de træder ind i løbegården. Din kanin er ikke sur på dig. Din kanin vil beskytte sit område, hvilket er noget den instinktivt altid vil gøre.

Indretning af din kanin løbegård

Når du skal indrette din kanins løbegård, hus, hjem, så er der nogle basis ting, som du skal have. For det første skal du have et toilet, og et toilet der er stort nok. Det sælger vi her hos Kaninbutikken. For det andet, så skal du have et hus eller en hule – en sted som din kanin kan gemme sig væk i. Kaniner har behov for, rent instinktivt, et sted hvor de kan søge i ly. For det tredje skal du have en vandskål eller en vandautomat. Og så er du godt på vej med indretningen af din kanins løbegård.