Kanin høhæk

Høhække til kaniner

Det er en vigtig ting, eftersom at kaniner skal indtage hø svarende til deres egen kropsstørrelse. Det er ret meget hø. Det svarer til minimum 80 procent af deres daglige kost. Høhække var en af de mange produkter, som vi opdagede, at der manglede flere varianter af på markedet. Og vi vidste hurtigt, at vi kom specialiseret kanin webshop ville finde de rette produkter indenfor høhække til kaninejere. På Kaninbutikken har vi høhække i mange forskellige former, størrelser og design. Vi har alt fra den lille høhæk til høhæk med toilet.

Kaninbutikken har et stort udvalg af høhække – både de traditionelle høhække som kan hænges op. Vi har også udviklet vores egne høhække til kaniner, som gør at høet ikke sviner udover det hele, og dertil skal din kanin bruge lidt krudt på at trække høet ud af høhækken. Vores luksus model, toilet med indbygget høhæk, er en meget populær høhæk, som din kanin også vil elske.

Hø er kongen i kaninens kostpyramide. 80 procent af fin kanins kost skal beståaf hø. Høet rolle er central, og derfor er det også vigtigt du har det rette produkt til at opbevare høet. Der findes mange forskellige løsninger til at opbevare din kanins hø, og vi tibyder alle løsninger her hos Kaninbutikken.

Den perfekte løsning vil være anderledes for enhver kanin. Hvis din kanin bor i et bur eller har et slags trådhegn omkring sin bolig, kan en traditionel høhæk være en god mulighed.

Det er meget billigt, kan hænges op næsten overalt (også lige foran kassen) og giver kaninen mulighed for at trække så meget hø som ønsket. Dog er de ikke så store, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på at fylde den op ofte. 

Høhække af træ er også et produkt, som vi har på hylderne. De er fine og flere af dem sikrer, at der ikke ligger hø over hele gulvet. Nogle kaniner kan muligvis gøre det til en sport at trække høet ud, hvilket er god motion. Nogle af vores høhække er brede nok til at din kanin kan hoppe op på den. Det er en fantastisk platform for kaniner, som elsker at sidde på opløftede platforme, fordi at de her har overblikket og nemmere kan se potentielle farer/rovdyr. 

Den overdådige høhæk

Vi starter i toppen af pyramiden, altså med den overdådige kanin høhæk.

Lidt kongelig har man vel lov at være

Denne høhæk er kombineret med et toilet, og så er det skjult bag en flot træ facade. Heldigvis kan man købe den her i Kaninbutikken.

Den selvstående høhæk

Denne høhæk er smart, fordi den kan stå selv. Det passer rigtig fint ind i mange kaninhjem, hvor kaninen er fritgående og måske har et værelse, så kan den stå selv. Derudover har den et rigtigt fint look, da den er lavet af træ.

Den traditionelle høhæk

Denne høhæk er mere traditionel. Den er også praktisk, da den kan hænges mange forskellige steder: I hegnet der indrammer din kanins område eller i IKEA kommoden som næsten alle kaninejere har til deres kanin.

Den fine og praktiske hø boks

Denne høhæk er smart – både fordi at den kan stå selv, men også fordi at med den slipper du for, at der er hø udover det hele. Boksen holder høet inde i boksen. Derudover er det en god øvelse for din kanin, at den skal bruge lidt kræfter på at få fat i høet.

Den lille høhæk

Man kan måske diskutere, om man kan kalde dette en høhæk, men ikke desto mindre, så er det en super god måde og aktivere din kanin på ved at blande hø og godbidder f.eks. gulerodsskræller eller spinat blade.

Har du brug for gode råd til at få din kanin til at spise mere hø? Så tag et kig på dette blogindlæg.

Oplever du problemer med at få din kanin til at spise nok hø?

Så tag et kig på vores blogindlæg, hvor vi giver tips til at få mere hø i din kanin.

Læs blogindlægget her
Høhæk kanin