Godbidder

Kaniner er vilde med os

Tilmeld dig Kaninbutikkens nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Godbidder til kaniner

Godbidder til kaniner skal ses som et supplement, og det skal gives i små mængder. Derfor er det også placeret i toppen af kaninens mad-pyramide med mindst plads (læs mere her). Men der findes intet bedre end at se glæden i din kanins øjne, når den får en godbid. Godbidder er utrolig god måde og aktivere din kanin – så lad din kanin arbejde for at få en godbid, det er langt sjovere for din kanin :-). Kaninbutikken sælger kvalitetsgodbidder med naturlige ingredienser, som ikke er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer.

Der er intet bedre end at kunne forkæle sin kanin med en godbid. Man skal selvfølgelig se det som en tilføjelse til kosten og ikke som en central del af kosten. Dette er vigtigt at pointere.

Godbidder kan være rigtig mange forskellige ting, og der er stor forskel på hvor sunde forskellige godbidder er. Hos Kaninbutikken har vi kun det vi betegner som sunde godbidder, da de ikke er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer

Sunde godbidder

Vi kender alle ønsket om at ville give det lækreste til ens kanin. Men husk nu at din kanin vil blive ligeså glad for en sund godbid f.eks. Kaninbutikkens Supreme Sticks som en sukkerholdig godbid. Og din kanins mave og sensitive tarmsystem vil med sikkerhed være gladest for den sunde godbid.

Forskellige dyrehandlere sælger kanin chokoladedråber eller mælkedråber, der målrettes og appellerer til mennesker og deres tegnebøger, men disse er fulde af sukker og er MEGET DÅRLIGE for dine kaniner.

Derfor sælger vi kun naturlige sunde godbidder, som ikke er fyldt med alt muligt stads, som ikke er godt for din kanin.

Hvilke ting skal du ikke fodre din kanin med

Kaninshoppens udvalg er snacks er alle nærsomt udvalgt og snacks som du med god samvittighed kan fodre din kanin med. Men vi vil også lave en NOT-TO liste som en hjælpe til kaninejere.

Kaniner har meget følsomme mave og et sensitivt fordøjelsessystem, og hvis de får mad, der ikke er beregnet til dem kan det medføre fordøjelsesproblemer, nyresten, maveproblemer og mere. Vær opmærksom på, hvad du ikke skal fodre din kanin med for at sikre dig, at de forbliver sunde.

Youghurtdråber

Yoghurtdråber markedsføres ofte som en godbid for små dyr, men disse kan være farlige for din kanin. Yoghurt kan føre til en giftig stigning i “dårlige” bakterier i deres tarm. Kaniner er ikke bygget til at spise mejeri.

Kulhydrater

Brød, pasta og andre kulhydrater kan forårsage maveproblemer, især hvis de indeholder sukker. Giv aldrig din kanin rent sukker!

Avokado

Avocadoer kan være sunde for mennesker, men de kan være dødbringende for kaniner. Små mængder af mange slags friske grøntsager er godt, så længe det ikke er avocados! Gem disse lækre snacks til din guacamole.

Chokolade

Chokolade er et klart nej, som det er for de fleste dyr. Det kan være giftigt og endda dødeligt for din lille langørede ven.

Kød

Kaniner er planteædere, så betegnelsen i sig selv siger vist det hele. Planter, planter og flere planter til din lille laban.

Kål

Blomkål er ikke dødelig, men din kanin får det ikke godt af det.

Broccoli, som blomkål, forårsager luft i maven og kan skade din kanins mave. Selvom de fleste grøntsager er gode tilføjelser til kanin mad, er blomkål og broccoli ikke.