Der findes høhække til kaniner i mange forskellige former, størrelser, praktiske, upraktiske men smukke. Vi giver dig et overblik over de typer af høhække, som findes til kaniner. 

Den overdådige høhæk

Vi starter i toppen af pyramiden, altså med den overdådige kanin høhæk.

Lidt kongelig har man vel lov at være

Denne høhæk er kombineret med et toilet, og så er det skjult bag en flot træ facade. Heldigvis kan man købe den her i Kaninbutikken.

Toilet_med_hohaek
Køb den her
Køb den her

Den selvstående høhæk

Denne høhæk er smart, fordi den kan stå selv. Det passer rigtig fint ind i mange kaninhjem, hvor kaninen er fritgående og måske har et værelse, så kan den stå selv. Derudover har den et rigtigt fint look, da den er lavet af træ.

Den traditionelle høhæk

Denne høhæk er mere traditionel. Den er også praktisk, da den kan hænges mange forskellige steder: I hegnet der indrammer din kanins område eller i IKEA kommoden som næsten alle kaninejere har til deres kanin.

Køb den her
høhæk til kaniner fra Kaninbutikken
Køb den her

Den fine og praktiske hø boks

Denne høhæk er smart – både fordi at den kan stå selv, men også fordi at med den slipper du for, at der er hø udover det hele. Boksen holder høet inde i boksen. Derudover er det en god øvelse for din kanin, at den skal bruge lidt kræfter på at få fat i høet.

Den lille høhæk

Man kan måske diskutere, om man kan kalde dette en høhæk, men ikke desto mindre, så er det en super god måde og aktivere din kanin på ved at blande hø og godbidder f.eks. gulerodsskræller eller spinat blade.

Har du brug for gode råd til at få din kanin til at spise mere hø? Så tag et kig på dette blogindlæg.

trixie høhæk foderbold