Historien bag kaninbutikken

Det hele startede med en

flot herre

Sådan starter mange kærlighedshistorier. Sådan startede kærlighedshistorien også mellem grundlæggeren af Kaninbutikken, Line, og hendes kærlighed, kaninen Theo.

Line erfarede hurtigt, at kaninen er en af de mest misforståede kæledyr. Kaninens optimale leveforhold minder mest muligt om vilde kaniners: De har masser af plads og løbe på, får tilgodeset deres meget sociale behov af enten en ven eller deres ejer, og de spiser efter kaninens kostpyramide. Kaninbutikken blev grundlagt udfra et ønske fra Line om at dele sin viden om kaniner – hvordan det langørede nuttede væsen har de bedst mulige leveforhold. Og produkter, som sikrer kaninen et langt og sundt liv.

Da en blev til to

Efter 1 års kvalitetstid med Theo og efter at være blevet meget klogere omkring kaniner, så besluttede hun sig for, at to skulle blive til tre. Theo skulle have en bedste ven.

Kaniner er nemlig, i modsætningen til hvad mange tror, meget sociale væsner. Og med mindre at de bor indenfor blandt mennesker, så skal de have en ven eller veninde. Derfor adopterede Line Lulu.

Personig webshop

Kaninbutikken har nærhed i fokus. Vi yder en personlig service, og vi sælger kun produkter, som vi kan stå inde for. Dog er alle kaniner forskellige på samme måde som os mennesker, så det kan være du skal to eller tre forskellige produkter før du finder det helt rette hø eller legetøj. Vi ikke ønsker at være en stor, ansigtsløs internetgigant, der kaster din ordre i en æske uden nogen ide af hvad produktet egentlig er.

Webshoppen er grundlagt med afsæt i et personligt drive for at skabe bedre velfærd for kaniner rundt omkring i Danmark. Derfor blev Kanin-bloggen også fra start en integreret del af Kanin-butikken med at kunne kanin-ejere mere detaljeret vejledning og råd. Kanin-bloggen er en personlig blog, som drives af Kaninbutikkens grundlægger, der skriver med afsæt i personlige erfaringer, research og viden bagagen.