Betaling på Kaninbutikken

Betaling med Stripe

På Kaninbutikken bruger vi det anerkendte betalingssystem Stripe. Stripe er en tredjepart betalingsløsning, der giver webshops mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort. På Kaninbutikken kan du altså betale med alle former for kredit- og betalingskort.

Nej. Det eneste, du skal bruge, er et gyldigt kredit- eller betalingskort med Visa eller Mastercard.

Ja. Stripe overholder branchens strengeste sikkerhedskrav.

Betaling med ViaBill

ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill.

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr.

Vi tror på gennemsigtige priser.

Den månedlige ydelse hæves automatisk den sidste bankdag hver måned. Såfremt du ønsker at betale din månedlige ydelse selv eller ønsker at betale dit restbeløb ud, kan dette gøres  gennem Mit ViaBill ved at bruge den angivne FI-kode – eller via funktionen “Indbetaling”, som findes under profil-sektionen.